top of page

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΖΩΑ"

Το μεγαλύτερο Hoax (απάτη) του διαδικτύου και γενικότερα των μέσων ενημέρωσης είναι το παραμύθι ότι... υπάρχει φιλομοφυλία στα ζώα.


Στο ζωικό βασίλειο υπάρχουν ΜΟΝΟ ετερόφυλες σχέσεις!

Μα, η τυχαία και περιστασιακή αλληλοβασία δυο αρσενικών (που ΠΟΤΕ δεν ολοκληρώνεται σε οργασμό, πρόκειται περί παροδικής απλής διείσδυσης) ΔΕΝ σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Γνωρίζουμε ότι χωρίς τα οσφρητικά ερεθίσματα του αντιθέτου φύλου, κανένα ζώο δεν φτάνει σε οργασμό. Γι' αυτό και εξαρτώνται πάρα πολύ από τον βιολογικό τους κύκλο. Όπως λέει η σοφή ελληνικά παροιμία "να ’μουν το Μάη γάιδαρος, τον Αύγουστο κριάρι, όλο το χρόνο κόκορας και γάτος το Γενάρη", που σημαίνει ότι τα ζώα έχουν συγκεκριμένες εποχές ζευγαρώματος με σκοπό την αναπαραγωγή τους. Ο άνθρωπος δεν περιορίζεται σε κάποια εποχή, διότι είναι το πιο υπερσεξουαλικοποιημένο ζώο!!! Ακόμα και από το γορίλλα περισσότερο, αφού έχει μεγαλύτερο πέος αναλογικά προς το βάρος του. Άλλωστε ο γορίλλας διεγείρεται μόνον οσφρητικά, όταν έχει περίοδο η γοριλλίνα, ενώ ο άνδρας ανά πάσα στιγμή από ένα γυμνό γυναικείο σώμα.


Αλλοίμονον αν θεωρούσαμε τον αμοιβαίο αυνανισμό στα κολλέγια ή στα πλοία ή στις φυλακές ή στον στρατό ως κανονική Φιλομοφυλία - παρά το ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΣΜΟΣ!! Δύο οιεσδήποτε γυναίκες μπορούν να κάνουν σεξ μεταξύ τους. Και λοιπόν; Αυτό τις κάνει λεσβίες; ΌΧΙ απαραίτητα. Μόνον όταν φθάσουν στο σημείο να σιχαίνονται ΜΟΝΙΜΩΣ και τον ωραιότερο άνδρα μιλάμε για Σαπφισμό.


Παρομοίως ένας άνδρας είναι gay αν αδυνατεί να συγκινηθεί από την ωραιότερη γυναίκα κάτω από ιδανικές συνθήκες. Δεν θυμάμαι ποιά διάσημη ηθοποιός μπούκαρε στο δωμάτιο του Άντονυ Πέρκινς (γνωστός gay) κι αυτός την κοπάνησε από το μπαλκόνι που έβγαινε σ' ένα κήπο! Ενώ διεγείρεται εύκολα από κάθε παληκαράκι.


Συνεπώς το πρόβλημα είναι η ΕΤΕΡΟφοβία (που οδηγεί στην ατεκνία) και όχι η ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΗ αλλ' ανύπαρκτη "Ομοφοβία".

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page