top of page

Η ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ


Το πολύχρωμο σήμα του Ουράνιου Τόξου έχει πείσει αρκετους ότι αποτελεί μία “πρόοδο” στην ηθική της κοινωνίας.


Αυτό Ήταν, είναι και θα είναι αμφισβητήσιμο.


Με βάση αυτήν την λαθεμένη άποψη, η Ουγγαρία Ίσως φαίνεται σαν μία "καθυστερημένη πρώην χώρα του Ανατολικού μπλοκ".


Δεν είναι καθόλου έτσι.


Η Ουγγαρία είναι μία από τις πιο προωθημένες - πολιτισμικά - χώρες της Ευρώπης. Και όχι κατά σύμπτωση είναι η χώρα που το 1919 αποθέωσε την... ψυχανάλυση και τον Freud σε μία μαζικη γιορτή η οποία κατέληξε να είναι Εθνικό γεγονός!


Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν συνέβη αυτό. Επί της "Σοβιετικής" κυβερνήσεως του Μπέλα Κουν!


Αυτό δείχνει ότι η Ουγγαρία δεν ήταν ποτέ Οπισθοδρομική.


Αντίθετα, βλέπει το γκρεμό προς τον οποίον βαδίζει η υπόλοιπη ανθρωπότητα (τουλάχιστον η λεγόμενη Δύση) και προσπαθεί να βάλει ένα φρένο. Διότι πρόκειται περί πραγματικής κατολίσθησης προς τον χαμό. Σήμερα φαίνεται αυτό έντονα.


Είχαμε προβλέψει ότι θα γίνουν τρομερά πράγματα όταν είδαμε τον Ιανουάριο του 2017 το διάσημο περιοδικό National Geographic να έχει εξώφυλλο ένα αγοράκι εννέα ετών που είχε κάνει αλλαγή φύλου, επειδή νόμισε αυτό ότι “έπρεπε” να έχει γίνει κορίτσι.Το εξώφυλλο αυτό, που θεωρήσαμε ότι ήταν σαν ατομική βόμβα, σημαίνει πάρα πολλά για όλο το Δυτικό πολιτισμό. Πράγματι επιβεβαίωσε τους φόβους μας, διότι έξι χρόνια αργότερα βλέπουμε ότι γίνονται τρομερά πράγματα από τρανς άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την πρωταπριλιά έγινε μία συγκέντρωση, νομίζω στην Ουάσιγκτον, με τίτλο “Ημέρα της εκδίκησης (vengeance) των τρανς” και υπάρχουν εκκλήσεις του συλλόγου τους να εξοπλιστούν όλοι με όπλα πυροβόλα αυτά το R15 με τα οποία γίνονται όλες οι μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ. Τρελά πράγματα!


Για την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15 ετών, ο αρμόδιος υπουργός δέχθηκε την πρόταση της τρανς κοινότητας, και όχι των επιστημόνων! Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα διαχειρίστηκαν εγκληματικά τις κοινωνίες με βασικό εργαλείο την βιολογία, με την ''ευγονική'' του Χίτλερ, και την κοινονιολογίζουσα θεωρεία περί ''εχθρών του λαού'' του Στάλιν. Όλα δείχνουν ότι επιστρέφουμε προς τα πίσω.


Εγκαταλείπεται η φωτεινή Φροϊδική εμπειρία και γνώση, περί σεξουαλικότητας με επίκεντρο την οικογένεια, που αποκλειστικά εντός της προσδιορίζεται η σεξουαλική επιλογή, και επανερχόμαστε στο ολοκληρωτικό δίπολο, Βιολογία-Κοινωνία.


Με αντιεπιστημονικούς όρους οι ίδιοι ταυτοποιούνται δια νόμου και κατηγοριοποιούνται ως ''διαφορετικοί'' άνθρωποι για να ξεχωρίζουν. Θα λέγαμε μάλιστα ότι αν δεν υπάρχουν ''διαφορετικοί'', επιβάλλεται να τους εφεύρουμε! Γι' αυτό και επιλέχτηκε η ηλικία των 15 ετών!


Στην προσπάθεια συμβάλουν όπως πάντα οι ''φίλοι του λαού'' που στοχοποιούν όποιον προβληματίζεται και αντιδρά. Είδα πρόσφατα την επίθεση που γίνεται σε ποδοσφαιριστή που έγραψε, κόσμια, τις διαφωνίες του.


Καθεστωτικοί υπήρχαν πάντα. Έτοιμοι να υποστηρίξουν οτιδήποτε άκριτα. Συχνά είναι άνθρωποι που όψιμα στη ζωή τους ανακάλυψαν την... Αμερική ή ματαιωμένοι στην προσωπική τους ζωή, με δυσανεξία προς τον ίδιο τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, την κοινωνία, και τον κόσμο ολόκληρο. Χωρίς αυτούς ο ολοκληρωτισμός δεν θα έβρισκε έδαφος.


Εκείνο όμως που διαφαίνεται σε όλα αυτά, είναι μια στοχευμένη προσπάθεια

α π ο δ ό μ η σ η ς του ρόλου του δυτικού ά ν δ ρ α. Προβάλλεται ως απειλή, ως ρόλος επικίνδυνος, στον οποίο πρέπει η κοινωνία, το κράτος με τους νόμους του, οι απανταχού ματαιωμένες υπάρξεις, να παρέμβουν για να τον αλλάξουν ριζικά. Στα πλαίσια μιας νέας...ευγονικής που θα αλλάξει μαζί όλη τη σύσταση της κοινωνίας, προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες της ελίτ. Ανάγκες τεράστιες!


Μέγα θέμα είναι η θύελλα σε τασάκι τσαγιού που έχει ξεσπάσει με το θέμα των προσωπικών αντωνυμιών (pronouns). Ζητάνε τρελά πράγματα. Π.χ. ένα άτομο να το αποκαλούν “αυτοί” αντί για “αυτός/αυτή”.


Φτάνουν στο σημείο να υποβάλουν…μήνυση σε ανθρώπους όπως καθηγητές στο πανεπιστήμιο, δασκάλους τους δηλαδή, που δεν τους απευθύνθηκαν με αυτές τις τρέλες αντωνυμίες!


Η κυρία Barbara Satin ήταν σύμβουλος του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Και λοιπόν; Θα ρωτήσει κάποιος.


Το προβληματάκι που υπάρχει είναι ότι, ως Μεταφυλικός Άνδρας (Transexual) δεν είναι και η καλύτερη για Σύμβουλος.


Διότι οι "συμβουλές" της επηρρεάζουν όλο τον Δυτικό κόσμο.

Σαν Άτομο έχει δικαίωμα να ζήσει όπως θέλει. Αλλά γιατί μπλέκεται με τα κοινά; Επειδή ήταν ανώτερος Στρατιωτικός;


Κάλως η Κακώς η (κάθε) Κοινωνία ΔΕΝ είναι έτοιμη για τόσο μεγάλα ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!

(Από Σάκη Χρηστοφοριδη)


Δεν βλάπτει να γνωρίζουμε τι ισχύει με το θέμα αλλαγής της ταυτότητας φύλου και σε άλλες χώρες για να μην ανακαλύπτουμε κάθε φορά την Αμερική. Έτσι:

Η Γαλλία και η Τουρκία απαιτούν να έχει προηγηθεί εγχείρηση αλλαγής φύλου. Το Βέλγιο, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Σουηδία ζητούν ο/η αιτών/ούσα να έχει ήδη αποκτήσει μέσω ορμονικής θεραπείας μια εξωτερική εμφάνιση που να πλησιάζει στην εμφάνιση του φύλου που επιθυμεί να δηλώσει ή να αποδείξει την ανικανότητα για τεκνοποίηση. Η Αυστρία, η Ισπανία και η Μ. Βρετανία δεν απαιτούν τίποτα από τα προηγούμενα. Απαιτούν όμως ιατρικές γνωματεύσεις. Η Δανία, η Μάλτα, η Ιρλανδία και η Νορβηγία έχουν θεσπίσει μια διαδικασία αίτησης που δεν απαιτεί γνωμάτευση ψυχολόγου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου (αλλαγή ονόματος και οικογενειακής κατάστασης στο μητρώο).


Στη Γερμανία, τέλος,οι αιτούντες πρέπει να έχουν καταθέσει εκ των προτέρων στον δικαστή που θα αποφασίσει την αποδοχή της αίτησης αλλαγής φύλου γνωμοδοτήσεις από δύο ανεξάρτητους ειδικούς (ψυχολόγους κλπ.) Για παιδιά μέχρι 18 ετών η αίτηση γίνεται από κοινού με τους γονείς ή κηδεμόνες. Εκκρεμεί όμως και είναι σε διαδικασία συζήτησης αίτημα από τους Πράσινους (Μάιος 2017) για καταργηση των γνωμοδοτήσεων και αλλαγή του νομικού πλαισίου προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού του ατόμου. (Πηγή: Γερμανική Βικιπαίδεια)


Άρα, φίλτατοι απολογητές της διάταξης, ΔΕΝ πρόκειται μόνον περί μιας Εναρμόνισης του Ληξιαρχείου ή περί μιας απλώς "Διοικητικής" Πράξεως. Είναι ο προπομπός μεγάλων αλλαγών, ενός Βαλπούργειου ΟΡΓΊΟΥ, όπου θα πρωτοστατήσουν κάποιοι χρηματόφιλοι Ενδοκρινολόγοι, με τους "Εγχειρησιολόγους" Πλαστικούς Χειρουργούς να καραδοκούν!!

21 views0 comments

Comments


bottom of page