top of page

Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ

Στη Δύση συνεχίζεται η συγκινησιακή πανούκλα που υποστηρίζει την παραφροσύνη και εγκληματική χορήγηση "αποκλειστών των ορμονικών υποδοχέων" ώστε να γίνει η δήθεν “αλλαγή φύλου” σε όσα παιδιά νομίζουν στα 8, 10, 15 ότι "πρέπει" να ανήκουν στο αντίθετο φύλο.


Πολλές Πολιτείες της Αμερικής περνάνε τώρα νομοθεσία που εμποδίζει αυτήν την καταστροφική παράνοια! Πού τη ζήσαμε κι εμείς εδώ όπου σοβαροί επιστήμονες υποστήριζαν αυτά τα σχιζοφρενικά σχέδια ότι μπορεί ένας έφηβος 15 ετών να γίνει κορίτσι με κατάλληλη ορμονική θεραπεία! Δεν μας λέγαν βέβαια ότι όσους μαστούς και να βγάλει και όσους τεχνητούς κόλπους και αν ράψει, δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μητέρα. Και αν γίνει, μία στο εκατομμύριο, θα γίνει σαν ακραίο Ιατρικό πείραμα, δεν θα είναι ο κανόνας.






Είναι πολύ δυσοίωνο το ότι το εξώφυλλο του Τime έχει έναν καναδό παίδαρο ηθοποιό, τον Έλιοτ (πρώην γυναίκα, την ηθοποιό Ellen Page), να έχει γίνει “άντρας” και φυσικά να επαινεί αυτή την ενέργεια γράφοντας ότι “βρήκε τον εαυτό του” (!) Αυτές είναι εγκληματικές εικόνες. Όπως είχαμε πει ότι ήταν τον Γενάρη του 2017 το εξώφυλλο του National Geographic που έδειχνε τον οκτάχρονο νεαρό πιτσιρίκο που έγινε κορίτσι επειδή ΝΟΜΙΣΕ ότι έπρεπε να είναι κορίτσι.


Η Αρχισυντάκτρια του National Geographic Σούζαν Γκόλντμπεργκ, είναι φυσικά της εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη του ιστορικού περιοδικού (και νυν σχετικά απαξιωμένου), τον μεγιστάνα του τύπου Ρούπερτ Μέρντοκ, δραστήριου εκπρόσωπου του "Περιούσιου" λάου. Ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στις ΗΠΑ με το να κάνει θέμα εξωφύλλου ένα αγοράκι που "αποφάσισε" στα 9 του (!!) να αλλάξει φύλλο εγχειρητικά - δηλαδή για πάντα, χωρίς δυνατότητα μετάνοιας. Στις ΗΠΑ η κυριότερη κατηγορία εναντίον της είναι ότι το άρθρο δικαιώνει και προάγει την Παιδοφιλία. Προσωπικά νοιώθω πως κάτι τέτοιο είναι "κοινωνιοκεντρικό" και αγνοεί την ευημερία του ίδιου του παιδιού. Το οποίο, αν δεν απατώμαι σαν σεξολόγος, ΔΕΝ θα νοιώσει ποτέ οργασμό στη ζωή του αφού κόπηκε το πέος και τίποτα απολύτως δεν μπορεί να αντικαταστήσει το αφάνταστα ευαίσθητο πλέγμα των ειδικών Αισθητήρων τριβής της βαλάνου. Και όσοι δεν νοιώθουν Οργασμό, είτε τρελλαίνονται είτε/και αυτοκτονούν σε μεγάλο ποσοστό. Αυτά τα λένε οι ίδιοι Πλαστικοί Χειρουργοί που τους έχουν εγχειρήσει.


Γι' αυτό απορώ με την απίστευτη αφέλεια κάποιων να θεωρούν "Φυσιολογικό" το να 'ναι Μεταφυλικοί (Τρανσέξουαλ).


Εικάζω ότι στο Ισραήλ θα απαγορεύονται δια ροπάλου αυτές οι επεμβάσεις.


Εμείς ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΕΣ, που απεχθανόμαστε τους ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΩΣ αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, έχουμε ορκιστεί ότι θα δώσουμε και το αίμα μας για να σταματήσει αυτή η τραγωδία. Είναι γνωστό ότι πάρα πολλοί που “αλλάζουν φύλο” με αυτά τα σκιτζίδικα μέτρα, μετά από καιρό ή τρελαίνονται ή αυτοκτονούν ή και τα δύο, διότι δεν έχουν οργασμό! Αφού έχουν κοπεί τα πολύπλοκα νευρικά κυκλώματα του οργασμού.


Όπως η Ώντρεη Χέηλ έγινε αγόρι και είχε πάρει το όνομα Χάιντεν. Η φράση της "ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ" (μέχρι να δεήσουν να δώσουν στη Δημοσιότητα το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ που άφησε, το οποίο ποτέ δεν έδωσαν οι Αρχές) το ερμηνεύουμε ως ότι δεν είχε πια Οργασμό, αφού με τις καταραμένες εγχειρήσεις κόβονται τα τεράστιας πολυπλοκότητας νευρικά δίκτυα του πέους ή της κλειτορίδας. Φυσικά φταίει και η οπλοκατοχή. Που μπούκαρε στο σχολείο που πήγαινε μικρή και ξάπλωσε νεκρούς 3 καθηγητές και τρία μικρά παιδιά. Αλλά λίγοι καταγγέλουν την αισχρή προπαγάνδα στις ΗΠΑ για αλλαγές φύλου από παιδιά.


Μόλις πριν από λίγα χρόνια αλλαφιάστηκαν οι Έλληνες γονείς από τα γελοία μαθήματα περί "Έμφυλων Ταυτοτήτων¨" στα δημοτικά, γυμνάσια αλλά και... νηπιαγωγεία...


Ο Όργουελ είχε κατανοήσει ότι οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν γρανάζια του ολοκληρωτικού κράτους ΜΟΝΟΝ εάν έχουν "ευνουχιστεί". Είτε ψυχολογικά, είτε ορμονικά, είτε και χειρουργικά. Όπως η τελευταία δεκαετία δείχνει την τρέλα στις ΗΠΑ. Στο σεμινάριο που βλέπουμε γίνεται μάθημα στη δυστοπική κοινωνία του "Τελευταίου ανδρός στην Ευρώπη" (που ο Όργουελ άλλαξε καταστροφικά τον τίτλο σε "1984") για την τεχνητή γονιμοποίηση (artificial insemination, ARTSEM) που πρέπει να αντικαταστήσει την κατάπτυστη λειτουργία της τεκνοποίησης μέσω οργασμού.




Comments


bottom of page