top of page

ΦΥΛΕΤΟΛΟΓΙΑ ή "ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ";

Η ΦΥΛΕΤΟΛΟΓΙΑ ("Σεξολογία") είναι σπαργανώδης ακόμα.


Η Γλωσσά εκδικείται. Μιλάμε για ΦΎΛΑ αυτόν τον καιρό και όχι για sexes, επομένως δεν θα 'πρεπε να λέμε "Σεξολογία", αλλά ΦΥΛΕΤΟΛΟΓΙΑ, αφού κοπτόμεθα για την Ελληνική γλώσσα.


Η Φυλετικότητα ("σεξουαλικότητα") είναι ένα ατελέστατα μελετημένο ζήτημα και γι αυτό η άγνοια όλων είναι ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ! Μοιάζουμε με κοπάδι μονόφθαλμων που κάποιοι σκιτζήδες προτείνουν βελτίωση της όρασης αν επιστρώσουμε βαζελίνη στο βλέπον μάτι, όπως κάνουν στις ταυρομαχίες για να δυσκολέψουν τον ταύρο.


Έχουμε μείνει ΆΝΑΥΔΟΙ από την επιπολαιότητα των "Νομοθετών", να νομοθετούν σα να παίζουν με κουβαδάκια στην άμμο για πράγματα που ΔΕΝ είναι της αρμοδιότητάς τους! Εδώ δεν έχουν ιδέα τί προκαλεί την Αναφροδισία κάποιων γυναικών ή την Αστυσία ή την Πρόωρη Εκσπερμάτιση κάποιων ανδρών! Και επιβάλλουν (δήθεν μόνον "επιτρέποντας") καταστροφικές λύσεις που θα δράσουν ως βόμβα Νετρονίου στον ψυχισμό όλων των Παιδιών, ΆΡΑ όλου του Έθνους.

Οι οποίες φυσικά ΒΛΕΠΟΥΜΕ από ποιούς εκπορεύονται και με τί στόχευση: τη Νέα Αταξία Πραγμάτων, Ν Α Π και όχι Νέα Τάξη (Ν Τ Π).



Ο Φρόυντ, ψύχραιμος, προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Μπρόυερ, 15 χρόνια μεγαλύτερος και καταξιωμένος στην όλη Βιέννη, έχει τόσο πανικοβληθεί από μια Υστερική Ψευδοκύηση (Ανεμογκάστρι) μιας ασθενούς του. Γνωρίζει πολύ καλά πως η λεξούλα ΣΕΞ (απαίσια στα ελληνικά όταν μιλάμε για το ΦΥΛΟ μας)

στις Λατινογενείς Γλώσσες ΈΧΕΙ νόημα διότι παραπέμπει στο κόψιμο (SECT) της ζώσας ύλης στη μέση, όχι σε όμοια αλλά ανόμοια μισά,

το ένα ΔΟΤΗΣ (Αρσενικό)

και το άλλο ΔΕΚΤΗΣ (Θηλυκό) Πληροφοριών (Γονιδιακού υλικού).


Αυτή η εμφάνιση της ΦΥΛΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ άρχισε από παρά πολύ νωρίς, και οδήγησε στην μεγαλειώδη πορεία της ΕΞΕΛΙΞΗΣ των Ειδών προς τα Πάνω, προς Εμάς, τον Άνθρωπο! Διότι, δημιουργούσε αενάως νέους συνδυασμούς εκ των οποίων ορισμένοι ήσαν βιοχημικά ευφυέστατοι (απέναντι στο δυσμενές περιβάλλον) και γι' αυτό επικρατούσαν με την Δαρβίνεια έννοια των πιο προσαρμοσμένων (Fittest). Η Φυλετικότητα έκανε την εξέλιξη τούρμπο!! Συνεπώς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι μόνον ένα Ανδρό-Γυνο που δημιουργεί τέκνα εξ ορισμού ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΑ από αυτό. ΚΑΘΕ παιδί υπερτερεί γονιδιακά των γονιών του.


Έστω και αν η τεκνογονία είναι ένα μέρος μόνο της Οργαστικής μας δραστηριότητας, εντούτοις κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ο τελικός της κρυφός ή ανοιχτός, σκοπός. Όταν ξέρουμε π.χ. ότι μία Λέαινα, προκειμένου να μείνει έγκυος συνουσιάζεται 250 φορές μ’ έναν Λέοντα επί δύο μέρες συνεχώς, και μετά άλλες 250 φορές επί δύο άλλες μέρες με τον δεύτερο Λέοντα - ο οποίος είναι δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα! Είναι αδύνατον να μην βεβαιωθούμε ότι ο σκοπός της φύσης κατατείνει αποκλειστικά και μόνον στην τεκνογονία, και ο Οργασμός είναι το καρότο που κρεμάει μπροστά στη μύτη μας για να την πετυχαίνουμε.


Αυτή η Βιολογική δικαίωση του Γάμου εξαφανίζεται στα Ομόφυλα ζευγάρια. Τα Άκρως φίλαυτα διότι εξυπηρετούν μόνον την ηδονοθηρία τους και όχι την εξέλιξη του Ανθρωπίνου Γένους!

Kommentarer


bottom of page